Колеги горд собствник съм на алфа 145, 1.6 боксер... не обръщах много внимание на скоростите койте развива този мотор, и на ряза му ( кефех се на ремусчето дето го бех боднал http://vbox7.com/play:850eb39d) докато не ми направи впечатление че почват много котори , от сорта на изгнили вектри и т.н., да ме изпреварват... Та от 103-те коня дето са били некога... са останали малко май... та мисълта ми е :
какво може да се направи по тоя мотор, като исключим турбини, компресори и т.н., че да тръгне и да му дигна живеца малко...
Мисля си дали не може да се заместят некой части по мотора , от 1.7 боксер....
ако някой има некви идей да пише !!! пробвах да продам тракторчето ма май ше си го права за кеф-кола
....
та давайте идей !!!! дюзи ..... чудеса.... какво мога да сменя по тая кола че да тръгне !!!!!! п.с.има и газ
ма не я карам.... стой си ми плочката само да ме спъва
.. ма я ползвам за преходник за некво филтърче ...ужкима спортно...
какво може да се направи по тоя мотор, като исключим турбини, компресори и т.н., че да тръгне и да му дигна живеца малко...
Мисля си дали не може да се заместят некой части по мотора , от 1.7 боксер....
ако някой има некви идей да пише !!! пробвах да продам тракторчето ма май ше си го права за кеф-кола

та давайте идей !!!! дюзи ..... чудеса.... какво мога да сменя по тая кола че да тръгне !!!!!! п.с.има и газ

Comment